25 годишен опит в изработката на Ал. и PVC дограма Aluplast® и Viva plast® с обков Siegenia® и стъклопакети с 2 или 3 стъкла. Цените в сайта са с включена отстъпка до края на СЕПТЕМВРИ 2020 г.

Подпрозоречни поли и козирки

Вътрешни подпрозоречни полии

Подпрозоречни поли и козирки
Подпрозоречни поли и козирки
Подпрозоречни поли и козирки
    Изработват се от PVC профили с ширина 200 мм., 250 мм. или 300 мм. Предпазват стената от вътрешната страна от прах и евентуален конденз. Не могат да се монтират на по-късен етап, защото дограмата трябва да стъпи върху тях. Ефективната им ширина се намалява с 60-70 мм., които се скриват под прозорците. Могат да се изрязват по дължина на необходимата ширина.Подпрозоречни поли и козирки
Подпрозоречни поли и козирки

Козирки

    Козирките които предлагаме са от алуминий и са с ширина 110, 160, 220 и 250 мм. Подходящи са за тераси или когато прозорецът се монтира във външната част на стената. Монтажът им на по-късен етап ще изисква услугите на алпинисти и не е много удачен.

Външни подпрозоречни поли

  Външните полии се изработват от алуминиеви профил с ширина от 100, 150, 200 и 250 мм. Предпазват стената от водата, която се стича при дъжд и сняг. Биха могли да се монтират и на по-късен етап.