25 годишен опит в изработката на дограма, комарници и вътрешни щори . Цените в сайта са с включена отстъпка до края на АПРИЛ 2021 г.

Профили

Алуминий или PVC

   Трябва да знаете, че PVC профилите дават по-висока топлоизолация. При тях се използва регулируем обков и  по-лесно се изработва качествена дограма. Някои неточности на изработката, монтажа, температурните деформации или слягането на сградата могат да се компенсират с регулирането на обкова на по-късен етап. При алуминиевите профили работата трябва да е по-прецизна, обковът е нерегулируем и предпоставките за проблеми са повече. 
За външна дограма е удачно да се използват единствено PVC профили или алуминиеви профили с прекъснат термомост. Прекъсването на термомоста става посредством пластмаса, която изолира външната от вътрешната част на алуминиевия профил. 
Алуминиеви профили без прекъснат термомост се използват за вътрешни преграждания и врати. Най-вече се използват за врати за бани, където има голяма влажност. По някога се поставят и за остъкляване на търговски обекти, където има постоянно проветряване при влизането на клиенти.

Брой камери на PVC профилите

  PVC профилите, които се предлагат са минимум три камерни, като има четири, пет и шест камерни. Увеличаването на броя на камерите не увеличава съществено топло и шумоизолационните качества на прозореца, защото площта на профила е от 15 до 20 % от площта на прозореца. Ние предлагаме три и пет камерни профили, като при пет камерните профили стъклопакетът е по-широк и от там се печелят по-добри изолационни качества на целия прозорец. 
Трябва да знаете, че по-дебелите и многокамерни профили са механически по-здрави.

Марки профили

    Ние предлагаме немските PVC профили ALUPLAST от 2009 година, които са доказали своето качество в България и света. По-евтина алтернатива са българските профили VIVA PLAST, които предлагаме от 2008 години. Също така предлагаме и алуминиевите профили с прекъснат и без прекъснат термомост с марката LЕNOX и ALTEST. Трябва да знаете, че когато профилите са с гарантиран произход прозорецът няма да има проблеми. С най-добрия профил и най-добрите машини може да се направи некачествена дограма. Това става, когато не се спазва технологията за изработка или монтаж.  Човешкият фактор е много важен в целия процес на поръчка. Когато във фирмата работят немотивирани и неквалифицирани работници и контролът е слаб, качеството не е на ниво. Това се получава, когато се разчита на ниски цени и агресивна реклама за привличане на нови клиенти. Можете да видите Сертификатите за качество.

Цветове

Профили
   Най-масовите профили са бели или имитират дърво. Има цветове, които се поддържат на склад, като  златен дъб, орех, тъмен дъб и махагон. От тях може да се изработи и един прозорец. Трябва да знаете, че цветните профили са изложени на по-голямо топлинно натоварване и е задължително да са с гарантиран произход. Поръчвайки си цветен профил, вие печелите уют и красота, но като изолационни качества нищо.