25 годишен опит в изработката на дограма, комарници и вътрешни щори . Цените в сайта са с включена отстъпка до края на АПРИЛ 2021 г.

Схема на дограмата

Полета

    При разделянето на прозорците, те не трябва да са с много големи или с много малки полетата. Ние ще Ви предложим най - удачните варианти съобразени с Вашите потребности и възможности. До голяма степен правилното деление е предпоставка за безпроблемното функциониране на дограмата. 

Отваряеми крила и фиксове

  Най-често се прави комбинация от отваряеми и неотваряеми части на дограмата. Така се постига максимален комфорт при минимални разходи.
    Ние ще Ви предложим най - удачните варианти за отваряемост. До голяма степен от това зависи безпроблемната и комфортна експлоатация на прозорците и вратите. 
    Икономията тук ще доведе до дългосрочни и големи трудности, които ще продължат дълго след като сте забравили за нея. Нашият опит показва, че е добре във всяка стая да има поне едно крило на прозорец с двуосово отваряне. Плъзгащите прозорци не са уплътнени добре, а отварянето тип "фолксваген" е доста скъпо. Плъзгащите врати са неудачни, защото по ролките им се събират боклуци, не уплътняват добре и винаги имат праг.
     Ние окомплектоваме отваряемите части единствено с немския обков , защото от качеството му зависи до най-голяма степен безпроблемното функциониране на крилата на дограмата. Можете да видите Сертификатите за качество.