За нас

Лотос 98 ООД

Кои сме ние?

      "Лотос 98" ООД е на софийския пазар от 1998 г., започвайки като производител на алуминиева дограма и врати. През 2000 г. фирмата ни разшири своя асортимент с прозоречни системи от PVC профили. През 2008 г. производството ни се премести в нов собствен цех, с което увеличихме качеството и капацитета за изработка на дограми, комарници, первази, стъклопакети и вътрешни венециански щори. Представяме на Вашето внимание "Нашите продукти", които в максимална степен ще задоволят представата Ви за прозорците на Вашия дом.


За дистрибутори

Лотос 98 ООД
    Дистрибуторите са наши партньори. Желаем да разширим дистрибуторската си мрежа, като предлагаме качествен продукт в определения срок на ниска цена. Ние сме на разположение за пресмятане на дограма или други консултации.

Лотос 98 ООД

Качество


    Ние работим само с материали на утвърдени фирми в бранша. Винаги посрещаме усмихнати нашите клиенти. Ние сме оторизиран производител на немската фирма за PVC профили ALUPLAST. Работим с профили на Вива пласт, Ленокс, Алтест и с немски обков Сигения.
   Ние сме фирма, която държи на качеството на своята дейност. В процеса на своето развитие разбрахме, че няма нищо по-важно от това всеки наш клиент до получи висококачествено обслужване и комфорт. Контролът е завишен, защото разчитаме, че нашите доволни клиенти ще доведат нови.

Гаранция

Най-добрата гаранция е нашият 25 годишен опит в изработката и монтажа. Ние даваме гаранция на материалите, с които работим. Гарантираме за качеството на нашите продукти и услуги.

Тове е нашата производствена база и офис в Горни Лозен