Алуминиеви профили

   Работим с алуминиеви профили от студен алуминий (без прекъснат термомост) и с алуминиеви профили с прекъснат термомост.

Алуминиеви профилни системи, с които работим

Алуминиеви профили

  Ние работим с алуминиеви профилни системи на "Ленокс Груп", която е основана през 2012г. Те произвеждат профилни системи за прозорци и врати, както и голяма гама от профили по поръчка на клиента, включително и за рекламната индустрия: автомобилни части, осветителни системи, спортна екипировка и т.н.
Алуминиеви профили

   Ние работим с алуминиеви профилни системи на фирма "Алтест", която е създадена през 1992г., с основен предмет на дейност търговия с Алуминиеви профили. През 2010г. фирмата инвестира в машини за производство на алуминиеви профили, познати и от преди това на пазара с марката "Алтест".

   Трябва да знаете, че когато профилите са с гарантиран произход прозорецът няма да има проблеми. С най-добрия профил и най-добрите машини може да се направи некачествена дограма. Това става, когато не се спазва технологията за изработка или монтаж.  Човешкият фактор е много важен в целия процес на поръчка. Когато във фирмата работят немотивирани и неквалифицирани работници и контролът е слаб, качеството не е на ниво. Това се получава, когато се разчита на ниски цени и агресивна реклама за привличане на нови клиенти. Можете да видите Сертификатите ни за качество.